Ta gjerne kontakt med oss, om du har spørsmål. Vi sender kunst i hele Norge. Shipping is available, contact +47 920 26 754 for details.

NY KUNSTNER, FRANK BRUNNER

Galleri ER ønsker VELKOMMEN til FRANK BRUNNER

Vi utvider kunstnergjengen vår nok en gang. Denne gangen kan vi ikke annet enn å hoppe!!. Vårt nyeste tilskudd, er ingen ringere enn FRANK BRUNNER. Frank Brunner er en av Norges mest populære og folkekjære kunstnere. Han er utdannet ved Statens Kunstakademi i Oslo, Ilja Repin Statsakademi i St. Petersburg og Yale University i New Haven, USA. Han har hatt en lang rekke utstillinger både i Norge og utlandet.

Frank Brunner skaper fantastiske etsninger og malerier, der enkelt øyeblikk står i sentrum, de flyktige hendelsene som forsvinner like raskt som de oppstod. Ofte er det lyset, skyggene og speilingene som er med på å skildre øyeblikkene og gir bildene helt fantastiske utrykk og stemningsrapporter. 

"Sikt" Rosa, Frank Brunner

"Sikt" Rosa

Jeg har lenge vært fascinert av bildene til Frank Brunner. Jeg syntes det er noe spennende ved motivvalgene. Ofte så gir de et hint av en historie, en refleksjon, en skygge som virker kjent. Det er som om jeg har opplevd den eller erfart bildet selv. Ofte så syntes jeg han tar fatt i noe som karakteriserer vår moderne verden, ved å fremheve lyset fra lamper, lyskastere og annet lysarmatur rundt oss. Hvor ofte har man ikke selv stått og sett på hvilke lysspill som kan dannes, nettopp pga dette tilførte lyset. 

Uten tittel, Frank Brunner

Uten tittel

Når jeg fikk rullen med trykk tilsendt fra Frank Brunner, var jeg veldig spent når jeg åpnet den. Det er nesten samme følelse som julaften. Du vet at det ligger noe flott der inne, men man vet ikke hva det er før papirene ruller seg ut foran deg. Følelsen av det tykke flotte papiret i hendene, er helt spesiell. Du kjenner på en ærbødighet overfor et håndverk, der mangfoldige timer har blitt brukt i prosessen. Selve trykket har en taktil kvalitet, som er helt spesiell. Det er nesten som om det er trukket "tråder" av farge som ligger utenpå selve arket. Dette er selvfølgelig bare et visuelt innrykk, men det er skapt som et resultat av årelang erfaring og fokus på kvalitet. 

"Gjenskinn" Frank Brunner

"Gjenskinn"

Jeg kan ikke si annet enn at jeg takker for tilliten. Jeg gleder meg til å kunne vise disse fantastiske arbeidene frem for publikum, både fysisk i galleriet, men også på nett.

Vi har fått inn hele tolv ulike motiver av Frank Brunner, fem av de er allerede innrammet, med sort matt list, hvit passepartout og selvfølgelig kunstglass. Vi har imidlertid bare fått inn ett eksemplar av hvert motiv. Vi vil selvfølgelig forsøke å få tak i  motivet du ønsker deg, dersom det blir solgt, men disse motivene er grafiske arbeider og lages således i begrensede opplag, det er dermed ingen garanti for å kunne få tak i de igjen. I nettbutikk vår, finner du en total oversikt over alle arbeidene vi har fra Frank Brunner. De kan du se HER.

Har du spørsmål angående kunstner eller verk, eller kanskje du lurer på noen annet angående Galleri ER, bare å ta kontakt. Vi gjør så godt vi kan for å hjelpe deg. Du kan komme innom, ringe (920 26 754) eller sende en mail (Elisabeth.k.rudberg@gmail.com). 

Vi ønsker dere alle en riktig god dag!

 

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published