Ta gjerne kontakt med oss, om du har spørsmål. Vi sender kunst i hele Norge. Shipping is available, contact +47 920 26 754 for details.

GRO MUKTA HOLTER, en drøm på vinger

Gro Mukta Holter, ønskes velkommen!

Svært mange kjenner til denne meget folkekjære kunstneren. Hun har i en årrekke truffet mennesker i alle alderen med sine fantastiske motiver. Gro beveger seg på grensen mellom drøm og virkelighet, og det er nesten som om motivene svever mot en god og varm tilværelse. Mange kjenner henne, særlig på grunn av alle hennes verk der sommerfuglvingene er inkludert. 

"Myke vinger"

Ofte lager hun bilder, der det er relasjoner mellom mennesker, og særlig mellom voksne og barn. Hun understreker tålmodigheten, kjærligheten og styrken, som viktige grunnsteiner. 

"Trekløver"

I galleriet har vi nå fått inn en rekke av hennes nydelige motiver. Her finner du både flotte litografier og sterke etsninger. Mange av etsningen er håndkolorerte, og blir således unike. 

"Farfalle"

Gro har en spennende fargepalett, der hun beveger seg fra kraftige blå og rosatoner, til sartere blågrå og rosa toner. Hun har også stor variasjon i størrelsene på sin grafikk, fra små 14x12 til 48x60. 

"Vår reise"

"Drømmefanger"

Vi gleder oss til å begynne et spennende samarbeid, med en meget dyktig kunstner. Det blir gøy å vise frem alle hennes arbeider, til alle som kommer på besøk i galleriet og også de som sitter hjemme å kikker på nettbutikken vår

Hjertelig velkommen, Gro, og tusen takk for at vi får vise din kunst her i Galleri ER. Gled dere sammen med oss!

SE ALLE BILDENE HER

Vi hjelper dere selvfølgelig med innramming og  sender kunst i hele Norge. 

 

 

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published