Ta gjerne kontakt med oss, om du har spørsmål. Vi sender kunst i hele Norge. Shipping is available, contact +47 920 26 754 for details.

GUTTESTREKER- The devil is in the details

GUTTESTREKER

Jeg har fulgt med på denne duoen en stund og syntes de har skapt noe særegent. Etter å ha sett deler av utstillingen deres på Solli Bruk og ha lest artikkelen om de i magasinet Kunst, falt beslutningen. Jeg måtte invitere de inne i Galleri ER, og de sa JA!

Guttestreker er en kunstduo bestående av Petter Maltrud Grøndahl og Christoffer Kroge Christensen. De har samarbeidet siden 2015 og har i løpet av kort tid fått et solid navn i Oslo, og har den siste tiden også begynt å få et godt fotfeste utenfor hovedstaden.  De to deler en felles interesse for vitenskap og filosofi og dette reflekteres i deres svært detaljerte bilder. Guttestreker har skapt en helt egen strek og utrykk, som til tross for et lekent fargevalg formidler sterke budskap og et kritisk blikk på samfunnet. Detaljene i arbeidene er meget tidkrevende og et større verk, kan ta opp mot seks måneder å gjennomføre.  

"The Recipe For Immortality"

Kunstnerne har følgende betraktninger rundt dette motivet:

"Since the beginning of our story as humans, we have wondered about what happens after we die. We have created illusions and stories about heaven and hell to comfort our discomfort about turning back to dust. Because that is what we all are made of, dust, interstellar space dust. And that is all we will become when we die. But it does not mean our story has to end there." (Kilde, Guttestreker).

Det er ingenting som er varsomt eller forsiktig i motivene til Guttestreker. Fargene formelig hopper mot deg og detaljene blir bare mer og mer intrikate og fengslende, jo mer tid du bruker på de. Av og til kan man nesten få følelsen av at man betrakter en "Where is Wally"- verden. Allikevel aner man her et budskap med røtter i filosofi og samfunnsinteresse. 

 "Lonely Livingroom"

Et fantastisk skue. Første inntrykk er en stue og et hus som er skapt til fest og moro.Ved nærmere ettersyn endrer kanskje oppfattelsen seg og refleksjonen i speilet gir det en annen oppfattelse av realitetene. 

"Fjell Portal"

 Vi gleder oss til å kunne vise dere Guttestreker sitt flotte univers. Snart kommer også verkene opp på vegg i galleriet, om vi rekker å ramme de inn før de forsvinner ut døren ;-) 

HER, kan du se alle motivene vi har fått inn av Guttestreker. 

VELKOMMEN SKAL DERE VÆRE!!


Ta kontakt med galleriet ved spørsmål, mob 920 26 754, mail elisabeth.k.rudberg@gmail.com. 

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published