Ta gjerne kontakt med oss, om du har spørsmål. Vi sender kunst i hele Norge. Shipping is available, contact +47 920 26 754 for details.

Kari-Lena Flåten, hun skaper i bronse

KARI-LENA FLÅTEN

Januar er i gang, og vi rigger ned juleutstillingen og henger opp ny utstilling. Når vi nå er i gang med nytt år, er det ordentlig deilig å kunne ønske Kari-Lena Flåten hjertelig velkommen til Galleri ER. I de kommende ukene, er vi så heldige å ha besøk av 19 av Kari-Lena sine fantastiske bronseskulpturer. Hun presenterer virkelig en stor variasjon både i utrykk, størrelse og pris. Her kan du finne alt fra mindre skulpturer ,som er 12 cm høye, og helt opp til skulpturer i faktisk menneskelig størrelse. Alle skildrer de mennesker, og ofte barn. 

"She" Kari-Lena Flåten

"She" 

"Your own Island" Kari-Lena Flåten

"Your own Island"

Kari-Lena (f. 1972) er opprinnelig fra Sogndal, Sogn og Fjordane. Hun har nå sitt atelier i Spania, der hun arbeider med støping av sine skulpturer, samt maleri og grafikk. Tidligere har hun også bodd i Tyskland og Sverige. Kari-Lena studerte Kunst og Design i Lund i Sverige og skulptur ved Central Saint Martin i London.

Kari-Lena arbeider i hovedsak med materialet bronse i sine skulpturer. Gløden i dette materialet er med på å fremheve arbeidene og egner seg godt til det utrykket hun ønsker å formidle. Menneskene står ofte i sentrum av hennes arbeider, og hun inspireres av følelsene, situasjoner og ulike personligheter. Det lages maksimalt åtte eksempler av hver skulptur.

Kari-Lena hadde sin debututstilling på galleriet Albin Art i Oslo i november 2009. I ettertid har hun hatt mange utstillinger i Norge, Sverige, Danmark, Spania og Italia.

Kari-Lena har også levert de nyeste flotte silketrykkene sine til Galleri ER. Vi har nå fått inn ni spennende motiver. Alle motivene har et opplag på 100. 

"City girl" Kari-Lena Flåten"Hug yourself" Kari-Lena Flåten

Silketrykkene til Kari-Lena er foreløpig ikke innrammet, men det vil flere av de bli i løpet av kort tid. Dersom du finner et motiv at Kari-Lena som du ønsker deg, så hjelper vi deg selvfølgelig med akkurat den innrammingen som du syntes er den fineste. Det er bare å ta kontakt med galleriet. 

Vi gir deg muligheten til å kikke på alle Kari- Lena sine arbeider, digitalt. Da kan du sitte hjemme i din egen stue og kose deg med en liten "galleritur". Vi håper du får en hyggelig opplevelse, og er det noe du lurer på, så er det selvfølgelig bare å ta kontakt. 

Se alle Kari-Lena sine arbeider HER.

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published