Ta gjerne kontakt med oss, om du har spørsmål. Vi sender kunst i hele Norge. Shipping is available, contact +47 920 26 754 for details.

Kenneth Blom, en av Norges mest suksessrike kunstnere

Kenneth Blom

Det er med meget stor glede, vi kan annonsere at Kenneth Blom har blitt en av Galleri ER sine faste kunstnere. Kenneth blir regnet som en av Norges mest kjente og suksessrike kunstnere. Han er også en av mine personlige favoritter. Selv har jeg alltid vært opptatt av det rommet som Kenneth skaper i sine bilder. Jeg elsker linjene hans og hvordan han skaper dybde innover i maleriene sine. Ofte kan man se en skikkelse, eller to. Man blir konstant invitert inn i en tolkning, der svaret holdes åpent for betrakter. 

"Hangar II" 

Kenneth har sin utdannelse fra Granum kunstskole og Kunstakademiet i Oslo og Düsseldorf. Foruten en lang rekke utstillinger i Norge, har han hatt et stort antall utstillinger i Europa, Asia og USA. Sotherby´s valgte i 2007 også å satse på samtidskunsten, og Kenneth var da den første til å ha separatutstilling på det anerkjente auksjonshuset. 

"Tempel"

 

"Light II"

 

Se intervju med Kenneth Blom her. En samtale mellom Kenneth Blom og Finn Skårderud. 

 

Vi gleder oss stort over å kunne ønske Kenneth Blom, velkommen til Galleri ER. Gled dere til å oppleve hans fantastiske kunst. 

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published