Ta gjerne kontakt med oss, om du har spørsmål. Vi sender kunst i hele Norge. Shipping is available, contact +47 920 26 754 for details.

Kunst med humor og alvor

GUNILLA HOLM PLATOU OG EIVIND STOUD PLATOU

Vi har den store glede av å kunne ønske Gunilla Holm Platou og Eivind Stoud Platou, hjertelig velkommene som kunstnere i Galleri ER. 

Det første du tenker når du ser arbeidene til disse to kunstnerne er, farger, humor og glede.

Gunilla arbeider både med grafikk og maleri. Vi har vært så heldige å få inn en stor variasjon av hennes arbeider av litografi, silketrykk og D.G.A. Gunilla har et levende formspråk, ofte med dyr som er gitt menneskelige egenskaper. Hun har i en årrekke arbeidet med kua, og titlene gjengir ofte nettopp kua i selve tittelen. Noe som gjøre at du bare må smile!

"Skulekorps" 

"Skulekorps" 

Selv om kunsten til Gunilla inneholder mye humor, er det også andre temaer som er viktig for kunstneren som hun formidler. Gunilla er nemlig også meget opptatt av miljø og da særlig dyr. De senere årene har hun arbeidet med en lang rekke verk der fuglene står i fokus, og da særlig fugler som er utrydningstruet. Fuglene fremstilles ofte sammen, der de lener seg litt mot hverandre og kanskje søker støtten i hverandre. 

 

 

"Jeg liker deg"

Eivind lager fantastiske kreasjoner gjennom prosjektet som han kaller "Leketøys".Eivind er opptatt av å ta vare på gamle og avdankede leker. Ofte er lekene funnet på loppemarked eller de er på vei til å bli kastet. Resultatet blir fantastisk morsomme og unike produkter, som du ikke finner maken til noe annet sted. 

"Cartoons II"

(Foto: Gunilla Holm Platou)

Vi gleder oss til å samarbeide med disse to flotte kunstnerne! Alle deres tilgjengelige arbeider kan dere nå finne på galleriets nettside/nettbutikk.  Har dere spørsmål, så er det bare å ta kontakt :-) 

 

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published