Ta gjerne kontakt med oss, om du har spørsmål. Vi sender kunst i hele Norge. Shipping is available, contact +47 920 26 754 for details.

Tom Erik Andersen- kunstneren som treffer en nerve

For en liten stund siden tok jeg en telefon til Tom Erik Andersen. Jeg har fulgt kunsten til Tom Erik i mange år, og har likt utrykket hans fra første stund.

Det er få kunstnere jeg vet om som kan fortelle så mye på ett enkelt motiv. Det er som om han setter fingeren på det mest menneskelige i vår tilværelse. Noen ganger er det vinklet fra et barns ståsted, andre ganger fra de voksenes  perspektiv. Det alle bildene har til felles, er at de treffer en nerve i deg. Det er en tanke du har hatt, en situasjon du har vært i, et minne som ligger gjemt i hukommelsen eller påminnelse om det samfunnet vi lever i.

Vi ble enige om at Tom Erik skulle stikke innom Galleri ER for et lite besøk. For noen dager siden dukket kunstneren opp. Foruten å ha med seg et fantastisk utvalg av sine flotte litografier, var det også et utrolig hyggelig møte. En entusiastisk, kreativ og dyktig kunstner, med humor og gjennomtenkte arbeider. I tillegg fant vi ut av vi faktisk har vokst opp samme sted, bare med noen års mellom, så det var jo ekstra hyggelig :-) Det er derfor veldig koselig å kunne fortelle at Tom Erik nå har levert hele 20 ulike motiver for salg i galleriet. Vi gleder oss stort over dette samarbeidet og veldig stolte over å kunne ha Tom Erik representert i Galleri ER. 

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published