Ta gjerne kontakt med oss, om du har spørsmål. Vi sender kunst i hele Norge. Shipping is available, contact +47 920 26 754 for details.

Vi tar STREET ART inn i galleriet.

ERIC NESS CHRISTIANSEN

Street art har fått fotfeste, og har kommet for å bli. Fra 1980-tallet og frem til begynnelsen av 2000-tallet ble imidlertid street art sett på som rebellens utrykksform. De fleste kommuner rundt omkring i Norge hadde bannlyst uttrykksformen og mange ungdommer som var ute med spraybokser og laget store motiver på byens grå flater, havnet på kanten med loven. I denne undergrunnskulturen var Eric Ness Christiansen en av de markante skikkelsene. Eric hadde imidlertid er sterkt ønske om å reformere synte på streetart.

20 år etter, er situasjonen forandret. Street art har blitt tatt inn i varmen. Hvert år dekoreres det et stort antall grå og triste murvegger rundt omkring i hele Norge. Eric er en pådriver og foregangsperson. Street arten reflekterer det unike ved en geografisk lokasjon, ofte tas det tak i den særegne kulturelle historien, samtidig som kunsten virker levende og uhemmet. 

 

I 2017 fikk Eric "Bylivsprisen" i Drammen. I Drammens tidene ble dette omtalt; "Ness Christiansen er mannen bak kunsten i 11 underganger og 21 veggmalerier rundt om i byen. Nå er det beviselig verdsatt".

Han er Primus motor bak "UGANGprosjektet" som er et av de største graffiti eventene i Norge. Der det jobbes med nesten 5000m2 vegger og over 50 kunstnere årlig.  

NRK innslag med Eric Ness Christiansen

 

Så da kan vi ikke annet enn å si, GJETT OM VI GLEDER OSS!!!!!

Eric Ness Christiansen stiller ut sin street art på canvas i Galleri ER, 24.0ktober-15.November. Åpning 24.oktober kl.12.

 

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published